Livet

Dallas igår

Såg ni Dallas igår? Jag satt klistrad. Såklart.

Redan vid första scenerna kändes det bekant. Inte samma människor men ändå samma känsla på nåt sätt. Sen kom den – signaturmelodin. Jag kunde nästan känna doften av mormors hembakade kaffebröd och mammas parfym hon hade på den tiden. DALLAS is back! Lite trevande start kanske men det måste väl gå en liten stund innan det tunga artilleriet dyker upp. Några snygga killar som vuxit upp. Kommer inte ihåg hur gammal John Ross var i gamla serien men nu är han i en ytterst trevlig ålder. Rätt som det är dyker Bobby upp. Lika mjäkig som förr men betydligt äldre. Det börjar bli lite drama, lite tjafs, en oljeborr och lite snygga vyer och kläder. Sue Ellen dyker upp i rutan. Tanten måste ju var mellan 100 och döden men hon ser fan piggare och fräschare ut nu än i gamla serien. Såå.. till slut. Där är han. Allas vår JR Ewing. Men va – en gammal gubbe som sitter dement och jävlig på ett äldreboende. Vad händer? Dallas utan JR är inte Dallas. Men så i dom sista minuterna, när det står miljoner på spel och oljan börjat spruta. Då minsann reser sig JR upp och har planerat allt från första början. Pjuu! Han är alltså lika slibbig, elak och manipulativ som förr. HÄRLIGT! Ikväll är jag bänkad 21.00 för det andra avsnittet!!

Fasen.. Den karln är pure evil. Kolla ögonen. Bra skådis eller så ser han alltid ut som ett psyko. Kanske bara är för att man vet hur han är i serien. Har nog i ärlighetens namn aldrig sett honom i nåt annat än Dallas.

0 kommentarer

  • Anonym

    Du har inte funderat på att bli en sån här "tyckare" som skriver om olika TV-program, jag anser att du skulle göra det bra !
    Håller med i dina kommentarer, har sett kvällens avsnitt, JR m.fl är ju helfräcka ! Skitbra !
    Kram från Mamma

Kommentera

%d bloggare gillar detta: