Livet

Rutor från Ellos

Jag handlar ytterst sällan från Ellos. Tycker oftast inte att dom håller nån vidare kvalité och jag har svårt att hitta fina grejer… Men ibland så! Viktor hittade nån reklamlapp där man skulle få en Angry Birds-väska som han vill ha till skolan. Han behövde dessutom kalsonger så jag tänkte att jag skulle kika runt lite. Och jag hittade massa fint! Dels kallingar i mängder (ta 3 betala för 2) och sen jättefina One-piece till båda killarna. Dom är det tyvärr leveranstid på så dom kommer inte förrän i oktober. Sen när jag precis skulle klicka på betala hittade jag dom här byxorna – värsta rea-fyndet – som Viktor bara älskar. Skönt material, bra passform och coola rutor. För 70 kr. Kanon ju. Väskan har jag gömt undan, den ska han inte få förrän det är första riktiga skoldagen nästa vecka.
 
 
Nu tar jag kväll. Och ska bege mig upp i klädkammaren för att försöka få till nåt vettigt att ta på mig imorgon. JAG SKA TILL JOBBET! Gahh.. mer om det imorgon. Nattis!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: