Livet

Jävla förbannade skit blogg.se

Här var tidigare ett långt (och om jag får säga det själv jävligt fyndigt) inlägg. Men eftersom den här förbannade sidan aldrig funkar längre så försvann det givetvis. Det försvann när jag skulle lägga till bilderna. Som såklart inte går eftersom det är underhåll på arkivet. Såklart. Så istället för ett snitsigt inlägg om mitt tidigare liv (som jag utgår från att jag hade i sex and the city-stil ihop med mr Big) så blir det ett litet fjuttigt inlägg med ytterligare ett klagomål på det här skojarföretaget. Återkommer i morgon.
 
Puss på er alla som kikar in här! Ni är bäst!

0 kommentarer

 • jannie

  Kan ju inte säga emot dig!STRUL hela tiden ju!
  men.dumåste ju bara skrivaom det där inlägget.
  jag ÄLSKAR fyndiga inlägg o sex in the city livet måste du ju bara berätta om! ; )
  KRAM

 • Maria

  Så trist med alla problem blogg.se har just nu 🙁
  Det är väldigt svårt att kommentera också!!
  Hoppas att allt är bra med er annars!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: