Livet

Tack för att ni stannar kvar hos mig

God Afton
 
Sitter här bakom skärmen och vill tacka er alla som läser den här lilla bloggen fortfarande. Fast det har varit strul ända sen blogg.se gjorde sin FÖRBANNADE förädringar är ni nästan lika många som vanligt som kikar in här. En del har försvunnit såklart då jag inte haft inspiration att blogga på som vanligt (och haft lite bloggsemester) men det är en trogen skara som hänger kvar. Det värmer ska ni veta! ♥
 
Ikväll har jag återigen samlat lite krafter och mailat med kundservice och tekniska supporten. Jag har inga stora förhoppningar på att få svar men kanske kanske.. Får jag bukt med alla tekniska problem med bloggen kommer jag med största sannolikhet försöka byta plattform. Det finns ju smarta människor som inser att det finns pengar att tjäna även i detta så jag kommer nog få betala mig till en nya plattform. Men det är det värt. Att stänga den här bloggen för att starta om på ny kula nån annanstans är inte aktuellt. Men men. Tills dess har jag gjort det bästa jag kunnat. Nu ser bloggen i alla fall nästan ut som förut och alla funktioner finns. Nu låter jag det vara så här och kör vidare. Hoppas ni alla hänger med!
 
Kram A
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: