Livet

Beige och korall i Täby C

 
Försökte få Harry att titta in i kameran men det gick sådär.
Ny sjal förresten. Med stjärnor. Ääälskar stjärnor. Från MQ.
 
Piffade och redo för en shoppingtur. Jag hittade nämligen ett par alldeles förträffliga skor i Sollentuna C för ett par dagar sedan. På REA. Givetvis. Men såklart fanns inte min storlek. Som den beslutsamma dam jag är ringde jag då runt och kollade i butikerna här i krokarna – och i Täby fanns dom. Undanlagda låg dom där och väntade på oss när vi kom idag. Satt som en smäck. 50 % på båda paren. Dom tog jag. Perfekta jobbskor som funkar till allt. Och skööööna med kilklack. Från Vagabond/Nilson.

0 kommentarer

 • Evelina Hellström

  äntligen går de att kommentera i din blogg, kollar dagligen men så fort man ska kommentera krångla de.
  Jag äälskar oxå stjärnor.. och moln!

  hur gick de för Harry på dagis??
  kramar

  Svar:
  Och jag försöker svara i din men det gick inte. Läste om brevet. FY FAAAAN!! Vad hemskt… Vet inte vad jag ska säga… vad kan man göra liksom? Låsa in ungarna? Lider så med dig!!!Det har gått kanon för Harry än så länge men man får ju se hur det går när han ska vara där själv. Första dagen ensam blir på torsdag :)Massa kramar

  Anne

Kommentera

%d bloggare gillar detta: