Husvagnsliv

Orsa Björnpark

Morning!
 
Nu äntligen börjar jag komma neråt i högen med saker att göra – således har jag änteligen laddat över alla bilder från kameran. Hade ju alldeles glömt bort alla bilder från Orsa Björnpark. Vi hade ju tyvärr lite otur med vädret när vi var där men vi fick trots allt se alla djur utom vargarna. Vi hade en supertrevlig dag men Orsa Björnpark är inget ställe man behöver åka till än på ett tag. Dom håller på att bygga överallt och det kommer säkert bli kanon men än så länge är det inte så mycket att se. Det är såklart kul att se djuren men det är liksom inget annat som är ordnat. Det är inte så fint i själva parken och framför allt är det GALNA backar. En barnvagn är verkligen max vad man orkar. Vi hade ju matsäck och så med oss och det var tur att vi var 4 vuxna som kunde hjälpas åt – det är ett träningspass att bara gå i parken. Men såklart är det heeeeelt fantastisk utsikt och man kommer när djuren. Många plus och många minus till den här anläggningen med andra ord.
 
 
Djuren är inte det minsta rädda och kommer mer än gärna fram ända till staketen och nosar. Tyvärr är staketen stora som i Jurrasic Park och man får ibland känslan av att det är dinosaurier som borde gömma sig bakom dom där JÄTTEstängslen.
 
 
Naturen är storslagen och jag blir lika sur varje gång när jag inser att man inte kan fånga den på bild.
 
Djuren behöver skydd och hjälp. Det är en stor del i Björnparkens verksamhet och såklart stoppade vi i lite slantar i en av samlarbössorna.
 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: