Husvagnsliv

Lycklig morgonpromenad i solen

Tidigt tidigt. I solen. Bästa stunden på dagen. Jag och Harry smet ut en liten sväng med vagnen. Det är svårt att få till beskrivande ord som beskriver naturen rättvist här. Det är sååå fint. Idag bär det av hemåt landet igen. Vi får se om vi kör hela vägen idag eller om vi stannar någonstans. Det börjar närma sig slutet för vår allra första husvagnssemester. Det kan ha varit bästa semestern någonsin. Vi har sett massor, varit med om massa skoj, sett häftiga djur, badat vid bra badstränder, fått äta god mat och varit med fina människor. När jag för en liten stund sen stod och tittade ut över vattnet kände jag mig bara så vansinnigt tacksam. För allt jag har. För mina fina barn. För livet jag får leva med alla nära och kära. Ibland behöver man få en sån där överrumplande känsla och komma ner på jorden lite. Fan vad bra jag har det. Lycka ♥
 
 Knäppte ett par bilder från vår promenad men det går inte att fånga den här känslan på bild tyvärr. Men rätt fina är vi nog ändå!
 
 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: