Husvagnsliv

Orsa Camping

Long time no see!
 
Här är jag! Mitt i husvagns-sverige. Efter en låååååång bilfärd från landet (det var veteranbilsträff i Rättvik så dom ynka kilometrarna tog över en timma) är vi nu äntligen installerade på Orsa Camping. Det är en jättestor camping som har allt. Vilket innebär att den har 4 stjärnor. Är alla grejer, aktiviteter och utrustning i 4-stjärnorsklassen då? Nope. Inte alls. Det här är en gammal (och sliten) camping som verkligen skulle behöva piffning. Men den heeeeeeelt galet fina miljön med bergen runt Orsasjön och dom väl tilltagna och fina campinplatserna väger upp betyget. Att det sen finns skoj saker att göra i närheten gör ju saken biff. Här stannar vi i några dagar.
 
 
Överst Florens med sin nya markis. Vi shoppade på oss en sån efter dom mindre trevliga stormnätterna vi hade med vårt icke perfekt passande förtält. Den här är kanon – lätt och smidigt! Inget släpande, byggande, fixande och packande av ett stort meckigt förtält utan bara rulla ut och ställ ner stolparna. Inget om man ligger ett par veckor på samma camping kanske men såhär för ett par nätter är det klockrent.
 
Mamma o pappas finfina mini-lyx-Kabe gör debut på en campingplats. Dom är ju riktiga fricampare i vanliga fall men fogar sig för vårt behov av barnvänligheten och faciliteter. Jag tror mamma gillar det här i smyg. Nu kan hon sitta och kika in alla matchande overaller, lampor och trädgårdstomtar som hon älskar att hata på nära håll.
 
(Vi kom ju egentligen hit igår och har sovit en natt här redan så det här inlägget skulle dykt upp i går kväll. Om jag hade fått igång internet. Men men, bättre sent än aldrig. Imorgon dyker inlägg från Tomteland som vi var på idag upp)
 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: