Livet

Uggla från Roses & Frogs

Det blev inte så mycket shoppat i Gränna, förutom polkagrisar då, men en liten shoppingtur hann jag och barnen med när vi fick order att hålla oss undan nedmonteringen av förtältet. Jag hittade en helt vansinnigt fin butik som heter Roese & Frogs. Kan ju inte bli annat än bra liksom?! Fick ju givetvis med mig en groda. Och ett fint prydnadshjärta. Men framför allt köpte jag det här armbandet. Det står liksom Anne på det. Stelt, I ”silver” och med lite bling. Och dessutom i form av en uggla. Så fint!
 
 
 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: