Husvagnsliv

Ut på vägarna igen

Hej hej hallå bloggen och världen!
 
Vi har sovit i våra egna sängar i natt. Härliga Florens har låtit oss sova riktigt bra men det är ändå nåt speciellt med sin egna säng. Gud så bra vi sovit i natt. Men men, idag bär det av igen. Bara till landet visserligen men ändå!
 
Bloggningen blir lite sisådär lidande ännu en vecka – hoppas ni har förståelse. Varken uppkoppling eller tid finns riktigt när man har det så härligt med familjen. Lite blandade bilder från veckan i Gränna kommer här för en sista gång innan det kommer dyka upp bilder på…fjäll? Oklart om vi ska så högt upp att det kallas fjäll men ändå. Berg kommer det va i alla fall. Björnar, tomtar och troll lär dyka upp och en förmodad bowlingmatch kan också dyka upp här i bildformat framöver.
 
Trevlig helg och happy OS-spaning. (För ingen missade väl den maxade invigningen igår?)
 
 Det dök upp en kommentar om att det uppskattas när jag dyker upp på bild här i bloggen. Det tycker jag också är jättekul. Jag ska härja lite på Fredrik om att ta lite fler bilder så jag kan få synas då och då 🙂
 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: