Husvagnsliv

Hej då Gränna – Hej Flädervägen!

Hej då Gränna och en fantastisk semestervecka!

Vi åker dock bara hem och vänder. Tvätta lite och packa om Florens för att dra norr över redan imorgon. En veckas husvagnsliv till ska vi hinna med innan vardagen kommer ikapp oss!

En liten bit av Gränna har vi kvar – en rejäl hög med polkagrisar!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: