Husvagnsliv

Vi hänger på stranden…

Så mycket och så ofta vi kan. Det är MEGAkallt i vattnet men det stoppar ju inte ungarna. Det är långgrunt, sand och finfin gräsmatta för oss kaffedrickande föräldrar. Klockrent campingplats det här! Jag är ingen badkruka på något vis men den här vattentemperaturen är för låg även för mig. Jag roar mig med att hålla i kameran istället. MEN! Plötsligt händer det – mamma får vara med på bild! Fredrik fick agera fotograf för ett par minuter och ta mig tusan fick han inte till en bild på mig som är rätt ok. Sånt gillar vi!
 
 
 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: