Husvagnsliv

High Chaparall

God Morgon!
 
Startar dagen med lite snabbloggning. Jag ser att det dykt upp lite kommentarer och även ett par mail. Jag skulle mer än gärna svara och dona men uppkopplingen är kass så det tar helt enkelt för lång tid. Jag kommer däremot slänga mig på det så snart jag har fast lina igen. Tills dess tänkte jag bjuda på lite bilder från dagen som cowboys. Vi hade kanontur med vädret så det blev en verklig heldag. Jag har massa tips, åsikter och funderingar kring själva stället men det får bli i ett inlägg när jag har mer tid. Sammanfattningsvis var det en kanondag och vi har oanade mängder cowboy-hattar med oss i packningen numera!
 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: