Husvagnsliv

VI HAR DET SÅ BRA!

Solen lyser. Kaffe finns i koppen. Barnen har sovit bra. Livet är bra fint! Nu väntar jag på att Fredrik ska komma från affären med färskt bröd. Idag hoppas vi att vädret håller sig så här tjusigt så vi kan gå och bada!

Uppkopplingen här är jättesämst men jag ska försöka mig på att få upp bilder från besöket på high chaparral efter frukost!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: