Husvagnsliv

Semesterbilder

Mitt i natten är första stunden jag har tid att sätta mig vid datorn. Har ju vissa andra prioriteringsordningar såhär på semestern så varken mobilen eller datorn går på högvarv. Några som däremot går på högvarv är barnen. Åhhh vad dom älskar det här. Vi också såklart. Bästa semestern!!!
 
 
 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: