Livet

När barnet har barnvakt

Är föräldrarna inne i stan och spelar bowling och äter middag!
 
Den här veckan går nog till historien – två barnfria riktigt grymma vuxenkvällar med god mat, trevligt sällskap och vin!
♥♥ Mamma o pappa tackar världens bästa morfar och farmor för insatserna! Ni är guld värda! ♥♥
 
Bilder lånade från Google.
 
Ikväll har vi alltså svängt våra lurviga på ett bowlinghak. Eller hak är fel benämning på det här stället. Riktigt trevligt och fint – Marions Gastro Diner på Kungsgatan. Fredrik köpte en deal via Groupon som var förmånligt till tusen så vi har roat oss kungligt för billig peng ikväll.
 
Har ni inte groupon så är det bäst att bli medlem – massor av fynd finns att sno åt sig. Jag har köpt en hel del där faktiskt. Bara upplevelser än så länge men allt från det här till cirkus och restauranbesök. Allt till mer än 50% rabatt. Bra grejer!
 
Nu så till det allra viktigaste – maten. Ruggigt bra käk måste jag säga. Vi hade väl några åsikter kring rödheten på köttet (som var för välstekt) men annars var det kanon. Jag fick perfekt kött för min smak så jag har bara gott  betyg. Här är det jag åt ikväll:
 
Räkcoctail till förrätt. Oxfilé till varmrätt. Till efterrätt en heeeeeeelt vansinnigt god Oreos cookie milkshake.
 
Mätt (och nöjd – jag kom faktisk 2:a på bowlingen) mamma ska nu ge sovande barn en puss på pannan och sen gå och sova. Imorgon är det dags att börja packa inför semestern. Whoop Whoop!
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: