Livet

Efter två timmars letande..

Kommentarer känns… överflödiga.

Jag vill bara tillägga att ha har koll på allt annat. Alltid. Men nycklar är fan djävulens påfund.

0 kommentarer

 • LILITH - Borderline & mamma

  Det där har hänt mig många gånger. Eller att jag helt enkelt gått hemifrån utan nycklar alls och inte ens tänkt på att låsa dörren.

  Svar:
  haha.. riktigt så illa har jag nog inte fått till det. Låsa brukar jag komma ihåg. Men det är nog för att jag låser och låser upp ungefär 4-5 gånger innan jag kommer iväg. Har ju oftast glömt 15 grejer som jag kommer på varje gång jag hunnit låsa…

  Anne

 • Mamma

  Åh, jag för min del kan inte begripa hur man kan få en sån jätteknippa att försvinna ? Det ligger lite i släkten, jag vet en kille som heter Stefan som också klarar av att "gömma" nycklar ! I dessa moderna tider finns det inte nån liten manick man kan sätta på knippan och sen ringa ? För mobilen har ju alla till hands eller hur ?
  Mamma

Kommentera

%d bloggare gillar detta: