Mjuka kakor

Jordgubbsfyllda kokosmuffins

 
24 st (ok då, 22 st – jag o Harry var ju tvugna att provsmaka) små minimuffins ligger nu i frysen och inväntar avfärden med Florens. För det finns ingenting som säger att man inte kan ska få hembakat bara för att man inte har en ugn i kärran. Jag har tänkt baka lite smått och gott under veckan och frysa in tills vi ska åka.
 
Först ut blev dom här små sakerna. Gamla hederliga muffins med god fyllning som tål att frysas. Det är ju tyvärr en omöjlighet att ha frosting och annat gojs då men har man fyllningen inuti går det utmärkt. Dom här är bakade med vanligt muffinsrecept men istället för den obligatoriska citronen tog jag lime och sen hade jag i en dl kokos i smeten. En halv jordis i varje muffinsform innan smeten och sen är det klart!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: