Livet

DALLAS kommer tillbaka!

 
Det här kan vara året grej! DALLAS kommer med en ny säsong! Jag har växt upp med Dallas. Det var liksom vekans grej på lördagar att sitta hela familjen (japp, när jag var liten gjorde man sånt. Fan vad jag är gammal) bänkad med fika och kolla Dallas. Mamma får rätta mig och jag har fel men visst var det lördagar? Jag har fortfarande klara minnen av sittningarna på landet med mormors hembakade godsaker och en timma med JR, Bobby, Sue-Ellen och gänget. Nu kommer det alltså en ny säsng. Jag kommer vara BÄNKAD!! Mamma! Om jag bakar så kan väl du ta med kaffet?
 
Länk från SVT finns här men det verkar som om det är TV 4 som kommer sända serien. Länk från Aftonbladet finns här.

0 kommentarer

 • Anonym

  Haha, vilken höjdare ! Jag älskade Dallas, missade inte många avsnitt, det var inte riktigt rumsrent att se sånt på den tiden, många förfasade sig över mig och sa, hur kan du titta på den smörjan ? Det konstiga var bara att de flesta visste precis vad som hänt och hur kan man veta de om man inte tittar, haha igen !! Synd bara att det inte verkar vara så många av de gamla skådespelarna med. Tyvärr Anne minns jag inte vilken veckodag det gick på ! Jag står gärna för kaffet, gud va kul !
  Kram från Mamma

 • Popprinsessan

  Jag har för mig att det var på fredagar, men det är kanske helt fel. Och självklart kommer jag att kolla! Jag var eg lite för liten när det gick sist, men har ändå ganska bra koll på det mesta tror jag 😉
  Kram!

  Svar:
  Haha, jag med! Fattade inte ett smack. Men jag kommer ändå ihåg massor av att man ju ändå kollade och sen var det väl fikat som var mest intressant. Det kan mycket väl varit fredagar – jag kommer bara ihåg att man fick vara upp lite längre… 🙂

  Anne

 • Maria

  Jag är absolut inte säker…men var det inte fredagar det gick på?
  Låt så va, kul ska det bli att få se det igen i alla fall 🙂

  Kram kram

  Svar:
  Åhh det kanske är rätt.. Jag vet bara att det var "en kväll man fick vara uppe lite längre" så det kan ju mycket väl varit fredagar!

  Anne

Kommentera

%d bloggare gillar detta: