Livet

Smultron är sommar

Sommar! Sommar och sol.. Det är SOL idag! Det är ju så man kissar på sig av lycka! Jag och Harpan har redan hunnit vara en sväng till lekparken och varit ute på tomten och fixat lite med blommor och sånt viktigt. Nu sussar lillfisen så jag ska faktiskt passa på att lägga mig i solstolen. Det är FÖRSTA gången denna sommar. Det ni. Det är stort!
 
 
Förgyller dagen med ett par bilder på mitt finaste smultron. Ätandes just smultron. Vi har smultron här hemma men det är nåt speciellt med dom på landet. Dom är dopade på nåt vis. Såååå sjukt goda och smakar sommar ända ner i tårna. Jag är uppvuxen på smultron i mängder för mormor plockade hink efter hink som jag glatt mumsade i mig med mjölk. Mina barn får inte riktigt tillgång till obegränsade mängder men lite plocker jag, och framför allt morfar, men det är fullt av dessa små röda godingar på tomten så dom plockar själva. Mums!

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: