Livet

Väggdekor.se

Ett litet reklaminlägg såhär på kvällskvisten. Massa strul med bloggen fortfarande så jag sitter tyvärr mer med inställningarna än med själva bloggandet. Skittrist men jag vill ju att allt ska funka… Som det ser ut nu så kommer jag nog få sätta mig och koda om ett helt nytt utseende på bloggen. Rensa bort all gammal kod som ”sitter fast” och börja på nytt. Ska bara hitta tid till det. Ingenting funkar som jag vill.
 
Något som däremot funkade alldeles utmärkt att lägga upp ikväll är reklamrutan för väggdekor.se. Den hittas i sidomenyn från och med nu. Jag har ju bland annat dom superfina dekorationerna som Harpan har i sitt rum därifrån. Jag bloggade om dom för ett tag sedan.
 
Just dom här väggdekorationerna hittas under barnens hörna. Sååå fina och kanon kvalité som är superlätt att sätta upp och flytta på.
 
Det finns verkligen superfina grejer på den här sidan. Det bästa är att man dessutom kan skriva vad man vill och få det hemskickat som väggdekoration. Jag har vidgående planer på att göra en jättetext med Florens och sätta på ”rumpan” på husvagnen. Måste kolla om dom kommer fästa på det underlaget bara. Men så länge det ska sitta på plana ytor är det bara att klicka in sig via deras länk här till vänster på bloggen och börja shopppa!
 
Inlägg i samarbete med Väggdekor.se
 
 
 

0 kommentarer

 • Jessica

  Jättefin väggdekor! Skulle vilja ha en sån gren till min dotters rum, men på alla sidor jag hittar som säljer den så går grenen från vänster och ut mot höger och jag vill ha som på din bild: från höger och ut mot vänster… Var hittar jag den, eller kan man vända den?

 • Jessica

  Jättefin väggdekor! Skulle vilja ha en sån gren till min dotters rum, men på alla sidor jag hittar som säljer den så går grenen från vänster och ut mot höger och jag vill ha som på din bild: från höger och ut mot vänster… Var hittar jag den, eller kan man vända den?

  Svar:
  Hej!Det är bara att vända på den! Grenen kommer i flera delar så man kan sätta ihop den som man vill. Skarvarna täcker man sedan med en blomma eller några blad.Det är verkligen en jättefin dekor. Kan verkligen rekommendera den!

  Anne

Kommentera

%d bloggare gillar detta: