Livet

Det är MIN!

Vi håller på att packa för att dra iväg på jungfrufärd med Florens. Vi ska visserligen bara upp till landet och sen ta en minisväng över lördag natt men det gills ändå! Under tiden vi packar tycker Harry för det mesta att allt jag eller Fredrik tar fram eller packar är hans. Som han kan packa ur eller lägga nån helt annanstans. Det gör det här med packning lite mer… intressant?
 
Så här ser man ut när man vill ha ALLT som alla andra har. Men man sitter i sin stol (för att inte komma åt ALLT det där man vill ha) och inser att man inte kommer åt en enda pryl… Sötis.
 
 
Beroende på uppkoppling och tillgång till tid och dator kan bloggningen bli aning begränsad under helgen. Återkommer på söndag i värsta fall! Trevlig helg!

0 kommentarer

  • Mikael

    Heej!

    Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

Kommentera

%d bloggare gillar detta: