Livet

Wihooo!! Blogg.se-appen lever!!

Allt är skit med bloggen just nu. Massa saker har försvunnit och inget funkar.. Men så plötsligt verkar appen funka igen. Alltid nåt.

Harry och jag åkte buss för ett tag sen. Det var kul. Inte alls lika dumt sonden här bloggröran. Japp, jag är sur och barnslig. Så det så.

0 kommentarer

 • Popprinsessan

  Uh, jag drar mig för det här med att flytta bloggen.. Verkar vara så mycket som strular..
  Hoppas annars att ni har det bra även om den här sommaren inte är helt tip top vädermässigt!
  Kram!

  Svar:
  Nä, det här har varit bedrövligt. Fast jag ligger kvar på blogg.se så lyckades deras VÄRDELÖSA helpdesk få mig att byta tema på bloggen. Det hade jag inte behövt visade det sig sen så nu försöker jag (förgäves än så länge) få tillbaka allt som det var från början… I övrigt är sommaren kanon! Ska ju iväg på husvagnssemester så då lämnar jag huvudvärken med bloggen hemma! 🙂 Lästa att du skulle på bloggeventet Fab Mamas. Åhh va kul det lät. Så synd att det inte är min del av landet direkt 🙁

  Anne

Kommentera

%d bloggare gillar detta: