Livet

Harry planerar om dagen

Nehä, nån vaccination blev det ju inte dåra… Harry är på sitt allra bästa humör (INTE) och har hittills idag lyckats slänga ner min keramiska plattång från övervåningen, hälla ut ett helt glas vatten över min rena tvätt och fått upp både ett stängt badrumsskåp och sedan en SKRUVKORK (ska man kunna det redan?) på min sviiiiindyra hårolja. Och hälla ut typ allt. På vardagsrumsmattan. Det är kul med barn. Det är kul med barn. Det är kul med barn. Det är kul med barn. Deeeet ääääär kuuuuul meeeed baaaarn…
 
Fick en bild på honom med vattenglas två som han hittade ute. Kolla blicken över kanten på glaset. Inte busig alls. Inte ett dugg. Men där vann mamma och hann sno det ifrån honom. Nu sover han tack och lov. Mamma attackdricker en kopp kaffe för att samla sig inför eftermiddagen.
 
 
 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: