Livet

En helt vanlig dag

God Afton på er små smultronpulkor!
 
Tittar en sväng sådär på kvällskvisten. Det har varit en lugnets dag idag. Alltså rent sysslomässigt. Annars har det varit krigszon. Harry har varit ARG. På sin mamma. På världen. På vädret. På sina leksaker. På allt. Kul för mamma. Mer kul för mamma var att mormor och morfar kom förbi en stund på väg hem från landet så vi fick i oss lite lunch (Tack snälla!!) På eftermiddagen kom en räddande ängel för både mamma och Harry – bästa Hanna. Hela eftermiddagen hängde hon med oss här hemma. Vi bjöd henne på hemskakad rabarber- och hallonpaj och fick även sällskap till lekparken. Härliga tider. Mellan dessa händelser har mamma önskat sig lååångt bort från allt vad barn, blöjjor, städning och skrik heter. Nu sover skrutt och jag har fått mig en kopp kaffe och en stund med datorn. Skönt. Ikväll blir det nog inget fix med någonting. Jag ska sitta här, på min rumpa, och kolla TV.
 
 
 
Några oupplagda bilder som jag tog för några dagar sedan när jag o barnen lekte med solglasögon. Åhh vad jag längtar efter Viktor. Massa dagar tills han kommer hem…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: