Husvagnsliv

Nu fyller vi Florens

Jomenvisst! Så heter pärlan. Jag behöver inte säga att det är Fredrik som kommit på namnet va?
 
Vi har två veckor på oss att fixa till henne och införskaffa allt som behövs för att leva i miniformat. Först ut blev IKEA (vad annars liksom?) för att fylla på köket och skaffa täcken och lakan. En jättepåse fick vi med oss och har nu kommit en bit på väg. I veckan ska jag till Lagerhaus och införskaffa en del smått och gott som saknas och vi ska även hitta en TV, lättviktsutemöbler och en grill i miniformat. Det är mycket som ska finnas i en husvagn. Ja mamma, vi har även införskaffat brand/gasvarnare, ny brandsläckare och förstaförbandslåda.
 
 
Det stämmer, det skymtar massa rosa saker i påsen. Det gör ju absolut ingenting att dynornas tyg är i rosa så jag helt naturligt kan fylla på med finfina saker i finaste färgen. Jag myyyyyser.

0 kommentarer

 • Gisella

  Självklart måste ni ha zinkfatet Florence med er i Florens, eller hur? Special Price, only for you!

  Svar:
  Men såklart! Undrar om Fredrik tycker att jag är en fullständig idiot då… Men det där fatet är ju sååå fint. Kan man ha utan för dörren till vagnen med ljus i på kvällen… Hmm.. jag kan nog behöva ha det!! 🙂

  Anne

 • Gisella

  Det borde han ha tänkt på innan han döpte den till Florens. 😉

  Svar:
  så sant så sant…

  Anne

Kommentera

%d bloggare gillar detta: