Jordgubb- och rabarberpaj

Köpte massa jordgubbar igår och tyvärr är det ju en del gubbar i varje ask som är lite mjuka och trista. Dom åkte direkt ner i en paj tillsammans med en bunt rabarber. Det är en helt ljuvlig paj som är ett måste på sommaren.
Jordgubbar och rabarber så det täcker botten på din pajform.
Strö över socker efter tycke och smak.
Smuldeg
125 gram rumsvarmt smör
2,5 dl mjöl
1 dl socker
Nyp ihop till en smuldeg och strö över bären. Grädda på 200 grader varmluft i ca 20 min. Låt svalna och servera med glass eller grädde.
0 kommentarer
Victorias fotovärld
Mmm, så gott! Kan du inte skicka hit en bit? 😉
Sv: Tack!
Svar:
Givetvis! Den kan bli lite platt under transport men det kanske funkar ändå ? 🙂
Anne Werner
Victorias fotovärld
Toppen, ser fram emot det! 🙂