Livet

Lördagsmorgon

Ahhhh… jag älskar lördagsmornar. En kopp kaffe och frulle till Ring så spelar vi. Lite städ och fix till Melodikrysset. Haha, insåg just att mina lördagar följer P3 – enda tiden någonsin jag lyssnar på radio. Vanligtvis har jag aldrig radion på. Det kan bero på att jag inte har nån radio i och för sig. Det måste jag nog göra nåt åt vid tillfälle.
 
Harry däremot har tillbringat sin morgon med den här nya leksaken han fick igår.
 
 
Den här hittade vi på Clas Ohlson igår och Harry blev helt förälskad. Han skrek som en stucken gris när vi gick därifrån så vi fick gömma påsen tills vi kom hem. Och då glömde vi den. Så imorse blev det stora smilet när han såg den. Traktorn åker och spelar. Det låter när man trycker på djuren och allt är givetvis ätbart.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: