Livet

Skaffar egen domän!

Efter mycket om och men har jag nu bestämt mig för att skaffa mig en egen domän. För er (mamma bland annat) som inte greppar vad det innebär så flyttar jag bloggen till en egen webplats. Av många anledningar var det inte så smart att lägga upp en blogg med både för och efternamn när det i princip bara är jag som heter Anne Werner i Sverige. Bloggen är inte stor – men tillräckligt för att det ska komma en jäkla massa spam och massa skumma kommentarer. Det är jättekul att det dyker upp nya läsare – ni är SÅ VÄLKOMNA och jag hoppas ni hänger med till nya stället…
 
Så, nu kommer bloggen flytta till det ytterst anonyma ANHAVI.SE
 
Det är ett märkligt namn, jag vet, men det är lite det som är tanken. Det är första bokstäverna i anne, harry och viktor som jag använt. Jag hoppas bloggen kommer funka med nya domänen imorgon men man vet aldrig med sånt här. När jag får tid ska jag sätta mig och ge nya siten lite nya kläder men det får bli senare.
 
Så, se till att lägga nya adressen i favoriter nu!
 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: