Livet

Men nu då kan det väl bli sommar

God Förmiddag i bloggens värld!
 
Sent morgoninlägg idag för här startade vi med trädgårdsarbete direkt efter frukost. Pappa kom hit med en Vibbra  för att vi äääääntligen skulle kunna göra ordning för poolen. Det projektet dog lite snabbt som det föddes på grund av det helt vansinnigt fullständigt bedrövligt värdelösa vädret. Men NU är det sol så nu jäklar! As we speak, eller ja, det är ju bara jag som snackar men ni läser ju sen, fylls poolen på med härligt (3-4 grader KALLT) vatten. Hoppas det hinner bli varmt och badvänligt innna första snön kommer.
 
 
 
I övrigt på schemat idag finns en sväng till Stinsen. En glömd sak till pysselprojektet måsts inhandlas. Sen är det ju fint med fredag så nåt mys för kvällen ska också planeras och införskaffas. Nån som vill komma på middag?
 
 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: