Pyssel och Fix

REA på Panduro

Först vill jag be om ursäkt för att bloggen legat nere massor idag. Jag ser på statistiken att det lär ha varit ett bra tag. Det är blogg.se som fixar och trixar. Undrar om det kommer bli till det bättre till slut. Än sä länge är det vääääldigt trögt att köra nya systemet och det verkar som om allt ligger nere titt som tätt.
 
Nu till nåt betydligt viktigare – Det är REA på Panduro. Tjoho! Det är alltid lika skoj att gå runt och fynda där. Dels är det alltid galen REA, inga fjuttiga små procent här och där utan dom kör 50% eller mer, så fynd går att göra och dels är det alltid aktuella saker som säljs ut. Härliga tider! Jag fick med mig en rejäl påse med saker värda massor av hundralappar för under 300:- Jag har ett litet projekt jag ska dra igång med redan ikväll men tyvärr kan jag inte visa det för det är en heeeemlis till en fining.
 
 
Just det! Spana in pennorna! Jag har blivit med ProMarkers! Det har jag tänkt testa huuuuur länge som helst men det har aldrig blivit av då dom kostar en slant. Nu var det halva priset så jag slog till på ett litet startkit. Glömde dock köpa bra papper så jag måste förbi där en sväng imorgon igen och köpa!
 
Just det 2! Panduro har papperstejp som liknar Washitejpen jag skrev om för ett tag sedan. Inte riktigt samma kvalité så jag kan inte gå i god för hur den är att jobba med men priset är finfint. 15 slantar för en hel rulle just nu!

0 kommentarer

 • Nina & Co

  Åh, panduro-rea, då måste jag nästan dit 😀
  Förresten, ang foto, kan jag maila dig så hittar vi en tid?

  Svar:
  Ja!! Gör det! Jag är hemma nästan hela sommaren men har ju inte Viktor hela tiden så vi får leta upp nåt! Vore kanon!

  Anne Werner

 • Lotta, klädtokig småbarnsmamma!

  Här kämpar vi på med LillGrodans nattningar. Han är absolut inte gnällig, bara inte trött…Vore så tacksam för bra tips! =)

  Kram!

  Svar:
  Jag har bara en metod. Den har jag kört med båda barnen sen dom var ett par veckor. Natta med sång och välling. Sen lägg i egen säng i mörkt rum och gå ut. Funkar kanon men man måste nog börja med det redan när dom är spädbarn kanske..

  Anne Werner

 • Gisella

  Panduro är toppen! En av mina favoritaffärer också! Igår var jag däremot på IKEA och shoppade lite för ett tiny projekt som jag ska lägga upp på min blog så snart jag hinner :o). Å vad roligt man kan ha med pyssel! Spännande att se vad du hittat på Anne!
  Kram

  Svar:
  Åhh va spännande! Ska bli kul att se vad det blir! Får vi se det på lördag kanske? Mitt lilla projekt är under konstruktion men dyker upp här så snart det är klart!Ses på lördag! Och GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!KRAM

  Anne Werner

Kommentera

%d bloggare gillar detta: