Livet

Viktors Rum

Rummet som i stort sett blev klart allra först har jag ju aldrig visat kom jag på. När vi flyttade in här gjorde vi klart Viktors rum allra först så han skulle komma till ro och få sitt eget efter att ha delat med lillebror i lägenheten. Rummet var tapetserat med en guldig tapet med rosa blommor och en vägg var helt i guld. Inte direkt Viktors smak. Han fick däför välja tapet helt själv. Vi köpte denna cooooola tapet på Colorama och fast jag har googlat runt nu kan jag inte hitta vilken tillverkare det är. Hmm.. märkligt. Mycket häftigt fanns i den pärmen – allt från flygplan till fotboll och skateboard. Men föga förvånande valde junior snabba bilar och graffiti. Jag måste ju erkänna att även jag tycker den är cool. Eftersom tapeten är lite galen så blev dom andra väggarna vita.
 
Lillebror har ett eget rum men diggar att vara hos brorsan. Han vägrade flytta på sig så han fick hänga med som inredningsdetalj…
 
 
Viktor sparar massor med saker och har en hylla för saker han har gjort och minnessaker vi har köpt på resor och semestrar. Givetvis står berg-o-dal-banebilden från Bloggbussresan där nu. Den andra vägghyllan ville han ha högt högt på väggen för att ingen ska nå den – där sparar han sina legobyggen. I Viktors värld bygger man lego en gång och sen sparar man den färdiga byggsatsen. Inte tar sönder. Så jobbar inte hans kompisar. Därför är hyllan satt så att bara nån vuxen kan plocka ner den prylen han vill ha för stunden. Sen åker dom upp på hyllan igen.
 
Alla möbler är från IKEA. Puffen från MiO. Jordgloben är en favorit och är morfars gamla som Viktor fått. Allt är precis som Viktor själv har valt det. Han har fått välja möbler, möblering och vart alla saker ska vara. Enda gången mamma sa nej var när han kom på att han skulle ha hela rummet i samma orange färg som bilarna. Men han gillar det vita nu så det gör honom inget. Det enda som saknas är hans jättebokstäver som ska vara på dörren. Vi har köpt dom men inte hunnit måla och piffa dom. Blir nog gjort nån regnig dag i sommar.  

0 kommentarer

  • Evelina

    vi känner oss hedrade över att vara en del av Victors inredning 😉 Saknar er! kramar

    Svar:
    Haha! Såklart ni är med!! Vi saknar er också! Förhoppningsvis kan vi kanske få till en dejt senare i sommar!

    Anne Werner

Kommentera

%d bloggare gillar detta: