Livet

Morgonpigga Harpan

 
Vår pigga lille kille har lärt sig klättra upp i fåtöljen alldeles själv. Och där står han. Och tittar ut. Han skulle nog bo i det där trädet om han kunde. Han vill vara ute. Punkt. Nu såhär på morgonkvisten fick han dock nöja sig med att titta ut. Snart så är det gympadojjorna på och ut på tomten som gäller för hela familjen. Lite trädgårdsfix känns som en lagom aktivitet den här söndagen. Ohh! Imorgon börjar Fredrik sitt nya jobb! Spännande. Jag och Harry blir hemma själva igen men det gör inget. Vi får det finaste av besök imorgon. En av mina absoluta favoriter kommer från andra sidan jorden för att hänga med oss. Det är bra skit! ♥
 
 

0 kommentarer

 • Linda

  Åh vilken liten sötplutt! 😀
  Va lik han är bror sin ;D
  Kramar!

  Svar:
  Jag som trodde han fått sin skönhet från sin mor 😉 Ja, dom blir mer och mer lika till utseende men mer och mer olika till sättet.. KRAM!

  Anne Werner

Kommentera

%d bloggare gillar detta: