Livet

Roligaste Midsommarbilden

Hej hopp midsommardagen!
Det här är ju en sååååååån lång dag. Allt stängt. Regn. Alltmänt trist. Men så hittade jag en rolig uppmaning på Loppans blogg om att lägga upp den bästa, roligaste och värsta midsommarbilden. 
Jag har valt den här. Dels för att Fredrik var den enda som inte ens fixade den här grenen i vår 5-kamp, (man ska ta en tugga från äpplet i vattnet med bara munnen) trots att han höll på hur länge som helst (och har ont i skallen idag efter att ha slagit mot kanten på skålen) och dels för att Harry står och glor på sin pappa och undrar varför farsan gör det så jävla knöligt för sig medan han själv glatt mumsar vidare på sitt äpple.
 
 
 
 
 
 
 

0 kommentarer

 • loppan

  Roligt att du hängde på! Ni verkar ha haft en skön midsommar, både väder, program o kort får tummen upp av mig 🙂

  Svar:
  Det blev en riktigt grym midsommar! Vi hade väntat oss spöregn så det var ren glädjeyra på både barn och vuxna när solen sken och vi kunde vara ute!

  Anne Werner

 • Lisa - Kreativ bakning ♥

  sv: Hej! Tack så mycket! Dessa kaffekoppar är utav silikon & dom är till för att grädda cupcakes i 🙂 Är du sugen på att testa så finna de bland annat att köpa hos Style&FunStuff. Kram

  Svar:
  Aha! Jag misstänkte väl att det var nåt speciellt. Tur att jag inte stoppat in mina vanliga då 🙂 Det ska jag genast spana in! Tack!

  Anne Werner

Kommentera

%d bloggare gillar detta: