Livet

GLAD MIDSOMMAR

God Afton i bloggosfären,
 
Kikar bara in här såhär på kvällskvisten för att önska er alla en Glad Midsommar.
 
Det har varit fullt ös här hela dagen då gästerna dök in redan vid 11. Innan dess var vi ute på midsommar-blombuketts-jakt med barnen. Det är inte helt lätt att hitta blommor mitt i ett villaområde – det slutade med att vi fick rycka lite i rabatterna för att få ihop en fin bukett.
Vi har sen under dagen hunnit med pankakstårtelunch för barnen och sillunch för oss vuxna följt av 5-kamp (jag kom på en hedrande 5-plats. Bäst i familjen kom Viktor på en bronsplats). Vattenspridaren har gått för fullt och sen en rejäl grillning. Avslutningsvis som sig bör en maffig marängtårta med jordgubbar. Till detta har det gått åt en ansenlig mängd Cosmopolitan (vi gav upp att göra i glas och blandade i tillbringare – rekommenderas starkt om man är många) och lite gott vin till maten. Nu har våra gäster, Fredriks syster med familj och Fredriks kusin, åkt hem och vi har nattat barn och slängt oss på soffan. Det här har varit en helt vansinnigt bra midsommar!
 
 

0 kommentarer

  • Evelina

    Vilka fina bilder!! <3 kram

    Svar:
    Tack! Det blev en bra midsommar trots hot om regn och en trött mamma och son 🙂 Hur gick det för er? Står huset kvar? kram!

    Anne Werner

Kommentera

%d bloggare gillar detta: