Bloggbussen 2012

Sista inlägget?

Nu är det mesta uppackat ur väskorna och det känns vemodigt att lägga det här äventyret med Bloggbussen bakom oss. Viktor har pysslat och donat med alla figurer, mjukisdjur och Nickeprylar hela dagen idag och konstaterat flera gånger att ”Det här hade Lukas fattat” och ”En sån här pistol har Kevin”.
 
Sist i raden av påsar, väskor och ryggsäckar stod så våra goodiebags. En väska till Viktor fylld med Nickeprylar och en påse till mamma med badlakan, skiva och ett sminkkit från The Reef. Jättefina saker men det känns nästan sjävklart – Vi hann verkligen vänja oss vid den höga standarden på precis allt under resan.
 
 
Vi kör väl så på en sista ”dagens bästa” från både mig och Viktor. Den här gången gällande hela resan.
 
Viktors bästa: ”Jag tyckte det var allra roligast med badet. Och att jag hade en orm runt halsen. Sen är det dumt att Lukas och Kevin bor så långt bort så vi inte kan leka”
 
Mammas bästa: Jag måste nog säga att Djurs Sommerland var det bästa för mig. Jag är sjukt imponerad av hela stället! Sen är vännerna både jag och Viktor fick nog det jag tar med mig mest.
 
Nu kommer det nog inte mycket mer i kategorin Bloggbussen 2012. Tack snälla för allt STENA LINE och BLOGGPORTALEN/TWINGLY. Jag och Viktor har verkligen fått ett minne för livet!
Till allra sist vill jag och Viktor tacka alla er som röstade på oss i den här tävlingen för även om det var motiveringen vi kom med på så behövdes varenda en av era röster! Tack

Kommentera

%d bloggare gillar detta: