Livet

Det rör på sig i rabatten

God Morgon!

Jag är som en ny människa efter en natt i min egen säng. Spelar ingen roll att man har sovit i finfina hotellsängar – sin egen säng är ändå sin egen säng! Nu på morgonen har jag smugit runt med kameran och kika på mina blommor. En kruka med penseer har gett upp men dom ska genast ersättas med ett par pelargoner som jag har över. I övrigt har det växt så det knakar i rabatterna. Jätteskoj! (Jag kan ju inte låta bli att vara lite stolt över att jag får det att växa…)

Överst har min andra Klematis till slut slagit ut! Så perfekt rosa färg – precis som jag ville ha den. Bild nr 2 är min favorit – det är mina liljor som äääntligen slagit ut. Dom överlevde flytten från gräsmatten till rabatten och nu har det slagit ut knallgula liljor i båda tuvorna. Tjoho!!

Min vita Klematis blommar fortfarande så nu väntar jag bara på att Kaprifolen ska slå ut. Sist ut är gräsmattan som nu är (nästan) grön. När jag och Viktor åkte var det bara jord och nu när vi kom hem är det är gräsmatta. Jösses vad fort det gått!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: