Livet

Åk till Danmark i sommar!

Håller på att packa upp väskorna och fastnade en stund i en tidning vi fick på färjan till Danmark. Satt och kikade i den och förvånas återigen över hur galet mycket sommarland, parker, zoo och akvarier (bland annat) som det finns att besöka. Och att det är så korta avstånd. Man hinner ju lätt tillfredställa en hel familj med olika intressen på en weekend. Jag har aldrig rest i Danmark (om jag räknar bort ett besök på Legoland när jag var typ 6 år) men det ska det nog bli ändring på. Jag och Viktor fick ju besöka en hel drös med attraktioner men det finns ju mängder kvar! Dessutom är några så stora så man utan problem kan roa sig i två dagar, tänker främst på Djurs Sommerland där vi knappt hann med hälften av allt som fanns att göra.
 
I den här tidningen hittade jag sen det här!
 
 
 
Bokar man alltså via Stena Line – vilket man ju behöver om man inte tänker simma till Danmark – går kidsen in gratis på varenda ställe! Det sparar sjukt mycket pengar som man sen kan lägga på riktigt viktiga saker som skumpistoler, cowboyhattar, godis och korten som tas när man åker berg-o-dal-banorna!
 
Utöver det har ju vi bloggbussåkare fått ett erbjudande att dela med oss av kom jag på!
 
10% rabatt på båtresan till Danmark! Gäller på biljettyperna Economy, Flexi och Premium. Gäller för resor Göteborg-Frederikshavn eller Varberg-Grenaa t.o.m. 30 september 2012. Uppge erbjudandekoden BLOGGBUSS vid bokning.
 
Så ta och boka er en semester nu! Jag är fortfarande helt lyrisk över den här resan såklart eftersom den varit så speciellt men också mycket för att allt var så himla bra på ställena vi var på. Så rent och snyggt. Så otroligt trevlig personal. Så mycket bättre än här hemma i Sverige bara.
 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: