Bloggbussen 2012

Presenter till dom där hemma

VI ÄR HEMMA!

Eller ja, vi har varit hemma i några timmar och har hunnit kramas med familjen, ätit middag på kvarterskrogen och såklart, det viktigaste, delat ut presenter. Fredrik och Harry hämtade oss på Centralen. Finns det nåt mysigare än att veta att någon kommer och hämtar upp en när man kommer hem? Hjärtat höll på att hoppa ur kroppen när bilen kör upp vid oss på parkeringen och Harry sitter med ett leende från öra till öra, vinkar och ropar MAMMA genom den öppna bilrutan. Mammas älskling!!!!


Eternity SUMMER till Fredrik. Present till mig själv – Salvador Dali CRAZY KISS. Och till Harpan – En stor spindel i en tappning som till och med jag tycker är söt. Han diggade den. Den är lätt att bära och slänga runt med alla benen.

Viktor har lagt sig och ligger i sängen omringad av alla presenter och saker han fått under resan. När vi packade upp hans väska insåg till och med han att det här har varit bra dagar på presentfronten. ”Mamma, jag har fått fler saker än dagar vi har varit borta”

Nu blir det framstupa sidoläge i soffan och visa Fredrik alla mängder av bilder som inte har fått komma med på bloggen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: