Bloggbussen 2012

En liten båt blir ofta våt…

Om magen när det stänker!

God Morgon Dag 4

Dags för hemresa idag. Vi är uppe med tuppen för att kunna njuta av en sista maffig frukostbuffé innan vi ska ta Stena Line´s expressfärja hem till Sverige och Göteborg. Vidare tar vi oss hem till Stockholm med X2000 som jag VERKLIGEN hoppas ska gå smidigare än hitresan med regionaltåget. Fy tusan. Jag har inte glömt det än. Bäst för er SJ att ni skärper er idag 🙂

Nu börjar vi bli trötta ordentligt. Det känns i både kropp och knopp att man varit igång långa dagar och sena kvällar under resan. Men det gör inget. Vi sover ikapp på tåget hem. Nu måste det sista ner i väskorna. Nästa gång vi hörs är nog hemma från soffan i gamla hederliga Vilda Väsby!

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: