Bloggbussen 2012

Vi har haft det bra…

Vi här bak i bussen! Och fick ej va´ med om nån krock!

Ok. En sångrubrik till. Den passade ju så bra! Kom på att jag bara måste berömma vår chaufför och hans finfina buss (en gång till) som kört oss under hela danmarksvistelsen. Vi fick en sista skjuts från båten till centralen här i Göteborg. Jag hade bunkrat med åksjukemedicin i mängder eftersom både jag och Viktor blir helt bedrövligt åksjuka. Men inte en tablett har gått åt. Vi har mått som kungar. Bussen är visserligen helt ny så det gör ju sitt till men vår bästa chaufför har kört så himla lugnt och tjusigt varenda meter. För dom som inte berörs är det här ingen stor grej men för oss åksjuklingar kan dom här transfergrejerna lätt förstöra en hel resa. Så. Tack! ♥

Ronny som kört oss har dessutom haft en helt enormt tålamod med ungar som sprungit in och ut och farit. Och ett ännu större tålamod med oss virriga mammor som ska hämta och lämna regnkläder, kameror, vattenflaskor och solglasögon. Viktor som satt precis bakom honom har ju dessutom pepprat honom med frågor gällande allt från bussens teknik till vägbeskrivningar. Ronny har svarat på varenda fråga och lyssnat på varenda utläggning. Det är mycket värt för en 6-åring!  

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: