Bloggbussen 2012

Sjörövar Fabbes farfars far

Är minsann inte här… Men vi piratbadar ändå! Vilket bad The Reef är! Vi kom hit till hotellet (badet ligger lämpligt nog på hotellet) i eftermiddags har såklart hunnit bada tills mormorsfingrarna var ett faktum. Det har varit åska och blixtar, vi har bubblat, hoppat, skjutit sjörövarvattenkanoner och badat i vågmaskin. Häftigt som tusan och både Viktor och jag är ju vattenälskare så vi har njutit i fulla drag. Här är enda stället vi har varit på där kameran inte hängt om min hals men ett par mobilbilder blev det i alla fall.

Grabbarna grus håller ihop. Kevin, Viktor och Lukas har verkligen funnit varandra här och det är jätteskoj. Dock bor vi i Stockholm, Lukas i skåne och Kevin i Karlstad – så vi mammor har insett att vi nog få ha en bloggbussreunion nånstans mitt i Sverige vid ett senare tillfälle i sommar.

Nu bär det av på Karibisk buffé! Vi ska bara tvätta bort kloret och få på oss lite nya kläder. Dyker in här senare ikväll när Viktor ligger och kollar sverigematchen med bilder från förmiddagen!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: