Bloggbussen 2012

Vår Busschaufför

Jag tar ton – ni hänger med…

Vår busschaufför, Vår busschaufför – Han är en man med glatt humör! (ni tar i va? Så det låter riktigt bra… för alla kan väl texten?)

 

Vi har en helt ljuvlig busschaufför som kör oss överallt – hela tiden. En alldeles egen buss med en alldeles egen chaufför. Om inte det är vadagslyx så vet jag inte vad som skulle vara det. Extra lyx (och en nödvändighet) är att Ronja och Katja från Stena Lina är våra alldeles utomordentliga reseledare. Utan dom vet det tusan hur 14 virriga mammor med kamera och bloggar i högsta hugg skulle hålla kolla på sig själv och ännu mindre dom 14 härliga ungarna. Men dom har koll! På allt och lite till!

Det kanske viktigaste för Viktor under själva bussturerna har tjejerna från Stena fixat – vi sitter i poleposition. Platserna precis bakom chauffören var paxade till oss. Jag mailade nämligen och kollad det innan resan efterom åksjuka är nåt både jag och Viktor lider hårt av. Men inte nu – Vi sitter längst fram med det enorma panoramaglaset framför oss. Ingen blir åksjuk från den platsen. Vi har koll på allt och ingen människa i världen kan känna sig instängd. Känns snarare som ett växthus. Resorna har gått helt fritt från allt vad illamående heter.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: