Bloggbussen 2012

Regnet det bara öser ner!

Haha! Ännu en sångstart på ett inlägg. Min nya grej tydligen 🙂

Kvällen har bestått av massa trevligt umgänge, god mat och massa bus i REGN! Jösses vad det har regnat! Vi har befunnit oss på en liten naturstation vid namn Naturcenter Norddjurs. Vi har fått testa på att göra eld och fiska med håv. Jag bangade ur att gå ner ända till havet i ösregnet men Viktor trotsade glatt vädergudarna och gav sig ut maghöga gummistövelbyxor på fisketur. En mycket stolt kille kom tillbaka och hade fångat en manet minsann! Eller ja, han hade ju inte med sig maneten upp såklart. Den släpptes ut i havet igen.


En helt genomblöt men mycket stolt fiskare som kom tillbaka och fick sig en stor hamburgare som belöning!

Hamburgare grillades över öppen eld trots ösregnet. All cred till Karsten, vår värd för kvällen, som stod ute och grillade åt oss. Han lät även barnen vara med och tända elden med hjälp av tändstål. Viktor gav sig på det där med hjärta och själ och fick till det! Oklart vem som är gladast – Viktor som fick eld eller mamma som fick det på bild!?!

Inte den bästa kvalitén på bilden men det är innehållet som räknas! 

Kvällen avslutades med glass i stora lass, har tappat räkningen på vilken glassomgång vi är på under den här resan, och sen en kort bussfärd hem till sängen där vi nu befinner oss. Lite fotboll på det här så sover vi gott sen. 

Just det! Dagens bästa har jag ju glömt. Viktors bästa är det sista åket på Djurs Sommerland – den långa båtfärden i afrikatema. Mammas bästa är helt klart hajmatningen på Kattegatcentret. Det är häftiga djur!

Natti natt!

0 kommentarer

  • Anonym

    Herregud, hur hinner ni med allt ? Viktor måste ju ha jättekul, vilka grejer han får va med om ! WOW !Kram Mormor

  • Emma

    Vilken kul resa ni verkar ha!!! Jag ar hemma i Stockholm nu och vill jattegarna traffas och se ert nya hus! Du kan val ringa mig nar ni kommer hem fran resan? 0704648847 Jag har den har veckan och nasta ledig innan Brayden kommer. KRAAAAm

Kommentera

%d bloggare gillar detta: