Bloggbussen 2012

Mötte Nicke Nyfiken

Under båtresan idag mötte vi Nicke Nyfiken! Han var ju såklart nyfiken på alla barn och ville ha kramar. Det fick han också – men inte från alla. Viktor och hans nyfunna vänner hade massa annat mycket viktigare för sig. Dom letade efter måsar att skjuta, hajar att spana på och framför allt höll dom koll på alla hajar ute på havet. Nån apa hade dom inte tid med.

Vi fick ju gå ut på kaptenens egna brygga – där blåste det minsann. Och därifrån var det betydligt lättare att spana in eventuella hajar och måsar. Ett par andra fartyg fick vi också se medan vi höll i kaptenshattarna.

För att vara en så lång färjetur så bara flög tiden iväg. Vi hann med massor men framför allt hittade vi kompisar – både jag och Viktor. Härliga mammor med massa lika härliga barn!

ps. Vi har en liten extra tävling där vi ska tävla om vem som får bo i ett temarum med PIRATER på nästa hotell. Gissa om Viktor vill vinna?!? Det är en fototävling där man ska ta den bästa bilden från båten. Jag valde självklart den här på killarna i full kaptensutrusning på Stenas Nauticas kaptensbrygga. En solklar tävlingsbild tycker jag! Hoppas vi vinner!

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: