Bloggbussen 2012

Bildbomb från Ree Park

Jag har ju med mig min nya värstingkamera – och OM DEN ÄR BRA!! Jag tog över 200 bilder idag och i princip varenda en av dom är bra! Helt vansinningt kul. På Ree Park fick vi åka safarijeepar och det finns inga ord riktigt för att förklara alla djur vi såg och på hur nära håll vi var så jag bjussar på ett rejält bildregn istället. Viktors dagens bästa var att styra Stena Nautica – mammas bästa för dagen får bli närheten till Girafferna. Helt makalösa djur som vi fick vara nån halvmeter ifrån idag!

Viktor väntade ju mest på att få se noshörningen som han visste skulle komma i parken men först något viktigare – Gissa bajset. Vi tror att just denna hög kommer från en bison. Men det kan vara från strutsen också. Men det tror vi nog inte ändå…

Till djuren då. Jag har huuuuur mycket bilder som helst. Både jag och Viktor satt som två hökar och spanade hej vilt efter alla djur vi kunde. Inte för att man behövde spana så mycket – dom var överallt. Och hur nära som helst. Helt fantastiskt. Skulle kunna lägga upp hundra bilder minst men har valt några favvosar tillsammans med Viktor. Han fick sin bästa (noshörningen) och jag min (giraffen).

Vi hade även ungefär 10 bajskorvsbilder till men dom hoppar vi över nu. Känns sådär att blogga om bajs. Det gör jag nog av hemma med alla blöjbyten. Vi tar lite mer coola djur istället.

Här längst ner till vänster tror vi ägaren till bajskorven är. Han ser väl ut som nån som bajsar mycket? Eller hur! Jag måste bara lägga till en bild till som jag tycker blev så himla bra. Sen är det slut med djur för idag.

Är den inte cool!?! Värsta papegojjan mitt uppe i ett träd. Inte instängd i nån bur utan helt i det fria. Häftigt!

Det var inte bara djur på schemat – killarna hann leka klätterapor också såklart. Viktor utmanade sig verkligen och klättrade högt högt i en hinderbana. Och föll. Rätt ner på en rot och fick tokont i rumpan. Men min tappre krigare torkade tårarna och fortsatte leka. Vilken dag!

Nu är det sååå sängdags. Vi var så trötta när vi kom till hotellrummet innan middagen att vi faktiskt tänkte hoppa över den men mat måste man ju ha. Finfin restaurang och vi fick i oss massa mat och Viktor fick till och med krafter nog för att leka lite till. Mamma däremot kastade in handduken och hoppade över att fota och dona. Jag bestämde mig för att njuta av kvällen, maten och lite välförtjänt mammasnack istället.

Ses imorgon!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: