Bloggbussen 2012

SJ – Nej! Scandic – Ja!

Vi överlevde tågresan hit ner med nöd och näppe. Ingen restaurangvagn och enbart en svingammal automat med coca-cola och delicatobollar i. Som bara tog mynt. Det var krigszon runt den där automaten när alla försökte växa ihop lite mynt för att få tag på en dricka. Jag tänkte ta med mig mat men sen gjorde jag inte det för jag tyckte det kunde vara lite kul att gå och handla i restaurangvagnen. Pissig info på SJ´s hemsida då jag fick info om att restaurangvagn fanns – men det är bara på hemresan vilket jag inte fattade. Lätt att veta när det står på bokningssidan men bara gäller åt ena hållet???? Nej, inga pluspoäng för SJ idag.

Däremot får Scandic Crown här i Göteborg massa pluss. Finfina rum och stora rum (med takterass! Jo jag tackar!) där vi kommer sova som kungar inatt. Nu släcker vi lampan (och kikar lite på fotbollen) och laddar inför en tidig morgon – bussen hämtar oss 6.30.

Nattinatt från Göteborg!

 

0 kommentarer

  • Gisella

    Mysipys! Jädra SJ! Att de inte kan ta åt sig kritik och göra något åt det. Det är väl alltid något som strular. Eller inte funkar. Hoppas ni har det bra nu och har sovit gott i natt! Kram

Kommentera

%d bloggare gillar detta: