Livet

Shoppat inför resan

Det är ju märkligt hur mycket man behöver för att vara borta ett par dagar. Vi hade behövt sakerna ändå till sommaren men nu blev det införskaffat på en gång alltihop. Nya sandaler till Viktor var högst på priolistan. Det är ingen hit att springa runt på lekland och parker mitt i sommaren med fötterna instängda i plastiga gympadojjor. Numera är han kittad med ett par rejäla sandaler från Timberland. Luftiga och sköna men ändå med ordentlig sula och tå som tål lite hårda tag. Han har även fått ett par nya jeansshorts och en häftig munktröja. Munktröjan behövde han verkligen inte men han blev så kär i den och när den var på REA slank den med. Måste visa den när han har den på sig sen. Skitcool!

Mamma fick sig en mycket välbehövd bikini. Egentligen skulle jag inte vilja visa mig i nåt annat än heltäckande våtdräkt men inser att det kan verka lite udda på ett äventyrsbad med uppvärmda pooler. Jag har efter moget övervägande bestämt att vanliga badkläder kan vara att föredra. Scannade av webutikern och har därför ställt mig in på att få köpa en i nån specialaffär för hutlösa mängder pengar. Dom här små trekanterna och tuberna och neonhistorierna som gäller i år är visserligen skitsnygga men dom är INTE gjorda för mina behag. Jag har uppenbarligen norra europas märkligaste tuttar för dom går inte in i en bikini (eller för den delen BH) från nån av dom stora kedjorna. Kan ju vara så att dom har väldigt exklusiv smak men jag tror tyvärr att det är formen det är fel på. Numera hittar jag mina BH:ar på underbara butiken Change men det kostar ju också. Att slänga ut massor med hundralappar på en bikini därifrån var inte riktigt ett alternativ. När vi ändå var på Stadium och shoppade loss bestämde jag mig för att göra ett, observera ETT, försök med en bikini jag såg. (Att ens tänka tanken på att köpa bikni med två barn i släptåg är rent vansinne så fråga mig inte varifrån jag fick den idén) DEN PASSADE! Och lyfte. Och höll på plats. Jag fattar ingenting. 99:- delen för kanske inte världens snyggaste men fasen skönaste bikini jag ägt. Nu jädrar ska det åkas vattenrushbana om ett par dagar!

Just det. Två tunna och karusellvänliga tunikor fick hänga med också.

Nu – God Natt

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: