Livet

Harry ska bli humla!

Sådärja, då ligger bag nedbäddad med min bok. Dagens bästa stund! Tyvärr är det allt för sällan jag hinner komm i säng i tid för att hinna läsa..

Ikväll har jag varit på föräldrarmöte på Harpans dagis. Inte så mycket nytt eftersom det är samma dagis med samma pedagoger (jaaaaa!!!!) som Viktor hade. Kändes himla vant och mysigt att komma dit idag. Harry ska dock gå i andra änden på huset och i höst är vi Humlor – inte kanin som Viktor. Mötet kändes jättebra och lokalerna humlorna ska vara i kanon. Så himla skönt att redan innan veta att det är en bra förskola med bra personal. Nu längtar vi till augusti – jag tror nämligen att Harry är en kille som kommer gilla dagis.

Nu löser vi lite mord innan det är sovdags!

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: