Livet

Sakerna jag shoppade

Jag fick ju som sagt lägga band på mig igår kväll. Skulle kunna gjort av med galet mycket slantar för oj vad mycket fint det fanns att lägga vantarna på. Jag köpte den stora lyktan som fanns på bild i det tidigare inlägget. Den är heeeeelt fantastisk men tyvärr kunde jag inte få det ex Gisella hade med sig så jag får vänta på ett paket om ett par veckor. Jag köpte även en liten svart buddhaljustake som ska stå på kakelugnen.
Av det som fanns på plats här hemma norpade jag lite smått och gott som kommer på bild här:

0 kommentarer

  • Gisella

    Men vilka fina saker! Verkligen snyggt! Och passar så bra hemma hos er gör de också :o). La Belle är beställd, så förhoppningsvis tar det inte alltför lång tid innan hon hänger i taket. Tack för en helt underbar eftermiddag och kväll! Kramar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: